Tunel de uscare Ven Dry Oir

Tunelul de uscare Ven Dry Oir de la Venjakob reduce timpul de uscare în timp ce îmbunătățește calitatea suprafeței pieselor vopsite

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Tunelul de uscare Ven Dry Oir de la Venjakob reduce timpul de uscare în timp ce îmbunătățește calitatea suprafeței pieselor vopsite. Are un tunel de evacuare cu debit plat într-un design modular, împreună cu un transportor cu bandă. Echipamentul standard al uscătorului este compus din trei module de radiatoare IR care sunt echipate cu câte două radiatoare și pot fi accesate prin clapete laterale de inspecție.

Clima sa definită în canalul de uscare asigură rezultate de calitate în orice vreme. Timpul scurt de uscare duce la o umflare mai mică a fibrelor. Fisurile de contracție și veziculele sunt reduse prin aportul atent de energie. Mașina poate fi transformată rapid pentru alte tipuri de piese de prelucrat, materiale sau vopsele.

Tunelul de uscare poate fi utilizat în diverse domenii, cum ar fi în industria mobilei, vopsele/lacuri și pete pe bază de apă, dispersii și altele asemenea.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA