Cabină de vopsire prin pulverizare VENJAKOB Ven Spray Smart

Cabină de vopsire prin pulverizare

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Cabină de pulverizare

Carcasa cabinei este o construcție robustă din tablă de oțel. Ușile pliabile mari din sticlă sunt situate pe partea de operare a mașinii pentru un acces ușor și un control vizual al procesului de lăcuire. Iluminare fluorescentă pentru zona de pulverizare. În partea din spate a mașinii sunt montate uși de inspecție suplimentare. Ușile sunt prevăzute cu întrerupătoare de siguranță.

Deasupra ușilor pliabile este montat un panou de comandă cu toate comenzile și indicatoarele relevante.

Sistem de acționare a pistoalelor de pulverizat “Z 10”

Unitate de acționare liniară consolidată, de înaltă performanță montată în interiorul mașinii de pulverizare. Unitatea liniară este complet închisă și integrată în plafonul de alimentare cu aer pentru a preveni deteriorarea datorată pătrunderii spray-ului de vopsea sau a murdăriei. Unitatea de rulare este construită din aliaj rezistent la deformare, cu rulmenti liniari cu role de mare rezistență și este acționată de o curea dințată. Această construcție asigură o viteză uniformă a pistolului de pulverizare pe întreaga lățime de lucru. Viteza bratelor portpistoale este reglabilă continuu de la 0,4 – 2,0 m/sec (max. 25 de curse duble / minut). Accelerația și decelerația acționării  pistolului este reglată automat în funcție de viteză, oferind o mișcare lină a pistoalelor de pulverizare. Acționarea unității se face cu un servomotor.

Brațe portpistoale

Brațul suportului de pistoale este prevăzut cu toate materialele de fixare pentru 4 pistoale și este reglabil în înălțime. Unghiul pistoalelor de pulverizare este reglabil individual.

Sistem de exhaustare “DRY 7000”

Construit din oțel galvanizat, format din 2 camere de extracție care sunt montate pe fiecare parte a benzii de transport. Fiecare cameră este dotată cu filtre primare de hârtie și filtre secundare de fibre, ambele fiind ușor demontabile. Camerele de extracție sunt conectate la camera principală de evacuare de sub banda de transport.

1 Ventilator de evacuare montat separat

Volum de  evacuare:              7.000 m³/h (aproximativ 4.120 cfm)

Recunoașterea pieselor

Pentru controlul automat al pistoalelor de pulverizare. Controlul recunoaște lățimea de încărcare a pieselor de lucru și activează pistoalele de pulverizare individuale în mod corespunzător.

Controlul și operarea mașinii se realizează prin intermediul ecranului tactil instalat pe panoul de comandă al mașinii. Numeroase programe de pulverizare pot fi setate și stocate pentru utilizare ulterioară în unitatea de control.

Tablou electric

Inclus în mașina de pulverizare. Este echipată cu toate elementele de întrerupere și de siguranță necesare, unități de protecție a motorului, lămpi de control și întrerupător principal. Unitatea este răcită de ventilatoare axiale. Toate componentele sunt conectate la cleme terminale.

Sistem de presurizare AV

Este complet integrat în cabina superioară. Aerul filtrat este direcționat în jos, peste zona de pulverizare, către camerele de extracție. Filtrele sunt ușor de accesibile pentru inlocuire.

Unitatea este compusă din 4 ventilatoare axiale de alimentare cu aer la debit reglabil.

Filtrare în 2 trepte, clasa de filtrare G4 / F3

Sistem de transport cu banda

Acest lucru permite operarea mașinii cu un “conveyor de hârtie” sau cu raclori și sistemul de spălare a bandei. Unitatea este compusă din:

1 Zona de incarcare cu role

1 Bandă transportoare, cu suprafață tratata și rezistentă la solvenți, cu tensionare pneumatică

1 Secțiune cu role la descarcarea piesei

Transporul este controlat prin intermediul unui convertizor de frecvență

 

Circuit de alimentare cu vopsea NW 6

Pentru alimentarea a 4 pistoale de pulverizare. Executat ca un circuit de spalare inelar pentru schimbări rapide de culoare. Inclusiv supapă de clătire, 4 suporturi pentru pistoale de pulverizare, supape solenoide, material de fixare și conducte de aer.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA