P.ONE Mașină de profilat și rindeluit pe 4 fețe

P.ONE este o mașină automată de îndreptat, rindeluit și profilat care răspunde nevoilor atelierelor de prelucrare a lemnului și ale industriilor mici și mijlocii

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Cu versiunile sale cu 4 și 5 arbori, P.ONE este o mașină automată de îndreptat, rindeluit și profilat care răspunde nevoilor atelierelor de prelucrare a lemnului și ale industriilor mici și mijlocii.

Echipamentul standard bogat include un blat de lucru de 2300 mm, presiune pneumatică pe rolele de antrenare, pornire directă a motorului cu buton, rolă pneumatică de pre-rindea, ridicare motorizată, transmisie rolelor cu articulații cardanice.

Caracteristicile tehnice ale P.ONE permit adăpostirea sculelor profilate cu un diametru minim de 110 mm și maxim 180 mm pe motoarele verticale (arbore dreapta și arbore stânga) și pe al 4-lea grup orizontal (grosime), realizând astfel este posibil să se lucreze cu un grad ridicat de finisare.

Model P.ONE 4

Versiune cu 4 arbori cu posibilități considerabile de utilizare, atât ca rindea și îndreptat cât și ca profiler, pentru a efectua excavații și prelucrari mai complexe pe 3 laturi ale lemnului.

Mașini din ce în ce mai performante datorită ofertei bogate de accesorii disponibile ca standard.

Model P.ONE 4 + UNIVERSAL

Versiune cu 4 arbori plus un arbore universal care, ca atare, permite prelucrarea lemnului pe una din cele 4 laturi in functie de produsul final pe care operatorul va dori sa il obtina, facand astfel masina extrem de versatila in realizarea unei game variate de procese .

Într-o singură etapă, pot fi create profile complexe și săpături în partea inferioară a lemnului.

Setări

Date tehnice

TE-AR MAI PUTEA INTERESA