Linie de producție a lamelor stratului superior SCHROEDER

Modele: Fierăstrău de despicat S-4, S-4/2, S-4 XL si S – 4/3

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Fierăstrău de despicat S-4, S-4/2, S-4 XL

Fierăstrău de despicat multiplu de mare capacitate cu 2, 3 sau 4 axe de fierăstrău vertical pentru crestarea și tăierea blocurilor rindeluite în până la 3, 4 sau mai multe lamele din stratul superior (sau 2 benzi de lamparchet de 10 mm) Ferăstrău de despicat S – 2 cu 2 axe de ferăstrău pentru lamparchet sau lamele din stratul superior.

Fierăstrău de despicat S-4/2

Sistem de alimentare cu 4 role complet controlat, cu ridicare pneumatică. Reglarea precisă a înălțimii axelor de ferăstrău cu rezoluție înaltă. Cu capotă mare de siguranță pentru reducerea zgomotului și a prafului.

Fierăstrău de despicat S – 4/3

Cu 2 axe de ferăstrău de crestătură opuse și 1 ax de ferăstrău de despicare. Tăietura de tăiere standard a lamelor 2,2 – 2,6 mm.

Fierăstrău de despicat S – 4

Cu 2 axe de crestare și 2 axe de divizare pentru cea mai mare eficiență în divizarea lamelor din stratul superior. Echipat cu lame de ferăstrău cu tăiș foarte subțire de 1,4 – 1,6 mm.

Linia de prelucrare pentru producerea lamelor din stratul superior se bazează pe tehnologia dovedită a sistemului SCHROEDER pentru producerea de parchet din lemn masiv și Lamparquet. Pentru cerințele speciale ale producției de lamele pentru stratul superior au fost optimizate mai multe proprietăți. În loc să se prelucreze blocuri cu T & G, sunt fabricate blocuri drepte, perfect plane și tăiate transversal pe toate laturile. În acest scop, doar sculele trebuie să fie diferite față de blocurile de parchet clasice sau massive.

În plus față de linia menționată mai sus, este necesară o mașină pentru divizarea blocurilor rindeluite. Acest utilaj de divizare este disponibil în diferite versiuni cu 2, 3 sau 4 arbori de ferăstrău, fiecare echipat cu 1 – 5 lame de ferăstrău, în funcție de faptul dacă blocurile rindeluite și tăiate transversal trebuie să fie tăiate în 2 blocuri lamparchet sau în 3 sau mai multe lame de strat superior. Utilizarea ferăstraielor circulare reduce întreținerea mașinii și mai ales a sculelor, costurile reduse ale sculelor la capacități foarte mari sunt alte avantaje. În plus, trebuie ținut cont de numărul mic de operatori. Linia completă (inclusiv rindeluitoarele și tăierea transversală) are nevoie doar de o singură persoană pentru încărcare.

În cele din urmă, blocurile de lamparchet sau lamelurile din stratul superior sunt clasificate (selectate) în diferite calități. Straturile de top sunt fie depozitate într-un stoc tampon, fie introduse direct în sistemul de aplicare a cleiului și de presare.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA