Ferăstraie de masă culisante Altendorf

HAND GUARD

Făcând ceea ce e mai bun chiar mai sigur

Nu pot exista două variante atunci când vine vorba de cel mai înalt nivel de siguranță. Dar un sistem: HAND GUARD. Sistemul unic de recunoaștere timpurie cu două camere nu numai că vă protejează angajații, dar vă protejează și locurile de muncă și estimarea costurilor. Noi ne-am făcut treaba doar atunci când dumneavoastră ați reușit să vă faceți treaba.

Cea mai mare siguranță pentru echipamentul tău

Caracteristicile HAND GUARD dintr-o privire

Sistem optic de siguranță

Două camere de luat vederi colectează date pentru recunoașterea mâinii dintr-un spațiu larg din jurul pânzei de ferăstrău. De îndată ce mâinile intruzive sunt detectate acolo, unitatea de tăiere este coborâtă rapid și oprită rapid în decurs de un sfert de secundă.

ElmoDrive

F 45 ElmoDrive încorporează cea mai avansată și cuprinzătoare tehnologie de control disponibilă pentru ferăstraiele cu masă mobilă. Conceptul de operare utilizează un ecran tactil uriaș de 12″ care vă permite să selectați axele și funcțiile software-ului

Putere nominală a motorului 5/5,5 kW

Motoarele Vario sunt fabricate și optimizate special pentru utilizarea în ferăstraiele cu masă mobilă. Acestea oferă un cuplu cu până la 20 % mai mare decât motoarele electrice convenționale, fără a crește consumul de energie.

Ghidaj de tăiere CNC

Gardul de tăiere CNC are o viteză de deplasare de 250 mm/s și o precizie de ±1/10 mm. Sistemul de înaltă precizie cu cinci puncte de recirculare a bilelor din cinci puncte necesită puțină întreținere și, împreună cu motorul, este bine protejat prin integrarea acestuia în profilul de aluminiu.

Cel mai rapid înger păzitor din lume

Cu HAND GUARD, protejați oamenii, mașinile și materialele.

Configurabil individual

Proiectați-vă mașinile ținând cont de nevoile dumneavoastră exacte.

Mașini rezistente, care necesită
puțină întreținere

Vă garantăm că operațiunea dvs. de producție se va desfășura fără probleme și că estimarea costurilor dvs. va fi corectă.

Stabilitate garantată a valorii

Un Altendorf este întotdeauna o investiție în viitor.

Altendorf HAND GUARD

HAND GUARD nu este doar sigur, ci și extrem de versatil. HAND GUARD este un adevărat dispozitiv multifuncțional datorită gamei sale largi de opțiuni de configurare. Sistemul de siguranță funcționează și cu mănuși, poate manipula aproape orice tip de pânze de ferăstrău și este conceput pentru aproape orice material.

 • > Lungime maximă de tăiere 5.000 mm
 • > Lățime maximă de tăiere 1.600 mm

HAND GUARD - la fel de multifațetat ca și proiectele dumneavoastră

ALUMINIU

Tăierea și tăierea aluminiului necesită o precizie extremă. Ferăstraiele cu masă mobilă Altendorf și-au dovedit eficiența de ani de zile în industria de prelucrare a aluminiului. Fiind instrumentul perfect pentru tăierea și tăierea aluminiului, HAND GUARD își face treaba cu o precizie extraordinară și poate fi utilizat individual. Cu ajutorul acestui utilaj, puteți tăia curat aluminiul cu contururi ascuțite și cu o precizie de o zecime de milimetru.

LEMN

Varietatea de granulații conferă un aspect foarte special mobilierului din lemn masiv. Mobilierul este robust și stabil. Oferă, de asemenea, un grad de înaltă calitate pe care îl puteți simți. Tăierea, ruperea și rafinarea lemnului și a scândurilor creează o provocare diferită. Descoperiți opțiunile noastre de caracteristici special concepute pentru prelucrarea lemnului masiv, caracteristici care transformă această muncă într-o joacă de copii.

PLASTIC

HAND GUARD taie toate materialele plastice disponibile în comerț în orice formă dorită. Mașina poate manipula cu ușurință chiar și materiale compozite complexe, cum ar fi plăcile compozite din carbon – și le poate tăia cu o precizie de o zecime de milimetru! Aflați acum mai multe despre prelucrarea materialelor plastice cu Altendorf.

PANOURI

Prelucrarea panourilor este o activitate care creează noi provocări pentru tâmplari și dulgheri zi de zi. Panourile de dimensiuni medii disponibile în comerț sunt de obicei prea mari și, în cel mai rău caz, necesită două persoane pentru a le manipula. La aceasta se adaugă panourile de rebut care ar putea fi eventual folosite pentru un lucru sau altul la un moment dat în viitor. În scurt timp, s-a format o grămadă de resturi de lemn și nimeni nu găsește în ea ceea ce îi trebuie. Caracteristicile oferite de HAND GUARD vă vor ușura și mai mult munca de prelucrare a panourilor.

Specificații

 • > Masă glisantă 3000 mm
 • > Puterea motorului VARIO 5,5 kW (7,5 PS)
 • > Ghidaj de tăiere transversală-mitre , opriri până la 3500 mm
 • > Gardă de tăiere longitudinală DIGIT X, Lățimea de tăiere 1000 mm
 • > Masă glisantă 3000 mm
 • > Proiecția pânzei de ferăstrău 150 mm
 • > Puterea motorului VARIO 5,5 kW (7,5 PS)
 • > Gardă de tăiere transversală DIGIT L, cu oprire până la 3200 mm
 • > Gardă de tăiere longitudinală CNC, lățime de tăiere 1000 mm
 • > Clipboard
 • > Cilindru de sprijin frontal
 • > Masă glisantă 3000 mm
 • > Proiecția pânzei de ferăstrău 150 mm
 • > Puterea motorului VARIO 5 kW (6,8 CP)
 • > Gardă de tăiere transversală DIGIT LD, cu oprire până la 3200 mm
 • > Gardă de tăiere longitudinală CNC, Lățimea de tăiere 1000 mm
 • > Întrerupător de pornire/oprire pe masa mobilă
 • > Clipboard