CNC multifuncțional pentru uși și ferestre SPECTRA – SOUKUP

Centru de lucru CNC multifuncțional pentru:

  • Prelucrarea completă a componentelor ferestrelor și ușilor
  • Operații de frezare si gaurire ale componentelor profilate

Configurația mașinii:

  • Electromandrina principală de 8/9,5 kW
  • Axa C pentru agregate de lucru
  • Cap de prelucrare multifunctional
  • 2 unități de frezat orizontal
  • 4 mese de lucru cu 10 cleme pneumatice
  • Schimbător de scule carusel cu 12 poziții
  • Suport de agregat

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

CNC SPECTRA acoperă întregul spectru de operațiuni de prelucrare a pieselor drepte sau curbe pentru ferestre și uși. Mașina este concepută ca un mic centru de lucru pentru prelucrarea completă a patru componente demontate în același timp sau ca modificare a centrului de prelucrare unghiulară pentru operațiuni de frezare și găurire, profilare de schimbare a canelurii etc.

Construcția robustă a mașinii SPECTRA, unitățile de acționare puternice, software-ul inteligent ușor de utilizat și ergonomia perfectă contribuie împreună la îndeplinirea celor mai înalte așteptări ale clienților în ceea ce privește performanța și flexibilitatea.

Controlul intuitiv al mașinii este asigurat de un PC Beckhoff cu ecran tactil de 15” care utilizează date de la WinCreator sau de la alt program informatic, unde prelucrarea și toate macrourile sunt definite. SPECTRA poate fi conectată la mașina unghiulară principală de pe care pot fi imprimate etichete de identificare, permițând scanarea și prelucrarea pieselor găurite în etapa următoare.

Mașina SPECTRA poate asigura în mod independent prelucrarea completă a componentelor ferestrelor și ușilor și este o soluție ideală pentru producătorii care caută proiecte la comandă. Mașina este echipată cu 4 mese de lucru cu cleme pentru prelucrarea a până la 4 bucăți în același timp. Mașina este ușor de setat sa prelucreze si elemente tip arc, soluția originală SPECTRA face ca aceaste lucrări să fie mai ușoare și fiabile.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA