Centrul unghiular WIZARD – SOUKUP

Centrul unghiular WIZARD cuprinde două mașini independente, una de cepuire și una de profilare.

Mașina poate fi controlată ca un centru de lucru integrat sau ca două mașini de sine stătătoare de un PC industrial care rulează un software de control specializat, cu un operator care interacționează cu mașina prin intermediul unui panou cu ecran tactil.

Capacitatea mașinii este de aproximativ 30-40 de ferestre cu o frunză pe schimb, folosind tehnica tradițională de frezare exterioară a cercevelelor.

WIZARD 4L poate produce aproximativ 60 de ferestre de deformare folosind axul de lucru din stânga pentru frezare pe ambele părți.

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Centrul unghiular WIZARD este produs în trei tipuri:

Modelul Wizard 4L, cu configurația sa unică, permite producția de pre-frezare. Operația de cepuire este efectuată de axe suficient de lungi pentru a găzdui toate tipurile de scule. Ciclul unic de cepuire SOUKUP găurește și frezează forma exterioară a capătului de lemn într-un mod eficient. Dualitatea arborilor de profilare stânga și dreapta asigură ceea ce este esențial la acest sistem – precizia. Având în vedere că operațiile se fac printr-o singură trecere, procesul este incredibil de rapid și precis. Toate unitățile sunt antrenate de motoare de mare viteză, iar alimentatorul cu roți lungi garantează frezarea netedă ale suprafețelor.

Al doilea ax de tenonare ca opțiune posibilă și unitate de frezat orizontală inferioară utilizată pentru  cercevele glisante cu suspendare dublă.

Wizard 3S este o mașină industrială destinată producției tradiționale. Partea de profilare are doar arbori pe partea dreaptă, dar toate celelalte caracteristici ale seriei Wizard rămân aceleași.

Wizard 2L este cel mai recent model al seriei Wizard destinată producătorilor de ferestre și în special de uși, unde este necesară o mașină compactă și economică. Profilarea ambelor părți este modalitatea de producere a componentelor de ferestre și uși în mod eficient, cu un buget limitat.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA