SCHUCKO

Masă de șlefuit Octopus

Masă de aspirație pentru posturile de șlefuire cu praf redus

> Pentru conectarea la un extractor
> Colectare optimizată a prafului pe întreaga suprafață a mesei pentru o mai bună protecție a sănătății
> Disponibil în trei lungimi de masă
> Funcție ergonomică de reglare a înălțimii
> Pentru versiunea cu reglare mecanică a înălțimii, disponibilă și cu sistem de poziționare
> Capacitate de încărcare a mesei de 150 kg
> Suprafață de lucru căptușită cu pâslă, ușoară pentru piesele de lucru

DESCRIERE

Masa de aspirare a prafului de șlefuire Octopus este un banc de lucru ideal pentru șlefuirea fără praf. Cu diferitele sale dimensiuni de masă, de la 1,3 la 3,3 m², oferă o suprafață de lucru sigură pentru toate piesele de lucru, mici sau mari. Masa este construită din tablă de oțel presată trapezoidal, cu deschideri de extracție a prafului și căptușită cu o pâslă rezistentă pentru a oferi o suprafață care nu deteriorează piesele de lucru.

Alături de suprafața de lucru este amplasată ergonomic o zonă de depozitare, de exemplu pentru scule electrice. Masa poate fi reglată la o înălțime de lucru confortabilă. Masa de lucru are un panou de comandă și conectare integrat cu întrerupător principal cu blocare, două prize și două cuplaje rapide pentru conectarea sculelor pneumatice.

 

 

 

Configurația de economisire a spațiului a acestor conexiuni ajută la evitarea cablurilor și furtunurilor care atârnă. Cu dispozitivul de prindere în vid, inclusiv suporturile de piese de prelucrat extraibile, chiar și piesele de prelucrat în poziție verticală pot fi ținute în siguranță.

Mesele de șlefuit din seria Octopus au fost dezvoltate pentru conectarea la un sistem de aspirare existent. Între masa de lucru și racordul sistemului de extracție poate fi instalată o supapă motorizată, astfel încât, atunci când supapa este acționată, aceasta se deschide automat și începe extracția. Se poate realiza, de asemenea, pornirea automată a extracției prin intermediul bancului de lucru.

Masa de extracție cu înălțime reglabilă de tip Octopus poartă marca de certificare în conformitate cu ghidul de testare GS-HM-05 al DGUV Test, așa cum este definit în DGUV-Information 209-044. Este testată pentru pulberea de lemn și este adecvată pentru lucrări de șlefuire manuală.

 

 

 

 

 

> Construcție care economisește spațiu, cu o lungime de doar 1,3 până la 3,3 m².
> Reglare ergonomică a înălțimii (manuală sau mecanică) pentru a permite operarea dintr-o poziție așezată
> Zonă de depozitare integrată, de exemplu pentru scule electrice
> Panou de comandă și conectare integrat cu întrerupător principal cu blocare, două prize și două cuplaje rapide pentru conectarea aerului comprimat
> Suprafață stabilă a mesei cu o capacitate de încărcare de 150 kg

> Suprafața de lucru prietenoasă cu piesele de lucru cu căptușeală specială robustă din pâslă
> Dispozitive de prindere în vid pentru fixarea suplimentară a pieselor de lucru, inclusiv suporturi de piese de lucru extractabile care mențin la locul lor chiar și piesele de lucru în poziție verticală
> Distribuție uniformă a forței de aspirare pentru o aspirare optimă a prafului pe întreaga suprafață a mesei
> certificată de DGUV-Test în conformitate cu cerințele asociațiilor profesionale din domeniul lemnului și metalelor, conform ghidului de testare GS-HM-05, așa cum este definit în DGUV-Information 209-044

Masa de șlefuit Octopus vine asamblată pentru utilizare imediată. Aceasta trebuie instalată pe o suprafață plană și suficient de rezistentă.

Articole incluse în sistemul de control electric:

> Cablu de alimentare, cu o lungime de 5 m, cu fișă de rețea
> Întrerupător electric principal, cu blocare
> 2 prize cu contact de protecție la pământ, 10 A, 230 V, pentru conectarea sculelor electrice
> Întrerupător pornit/oprit pentru generatorul de vid (numai dacă este comandat; nu este prevăzut în versiunea standard)
> Întrerupător pornit/oprit pentru supapa de închidere electrică a porții cu contact flotant pentru pornirea ventilatorului de extracție extern (supapa de poartă nu este inclusă)

Elemente incluse în sistemul pneumatic:

> Racord de aer comprimat (5 m), furtun cu împletitură textilă cu racord de furtun pentru o presiune de intrare (presiune limită) de 8 bar, presiune de funcționare de 4 până la 6 bar.
> Două racorduri de racordare la aer comprimat pentru fitinguri de furtun de tip „push-on” NW 7.2
> Două racorduri de conectare a vidului pentru racorduri de furtun cu racordare rapidă NW 7.2 (numai dacă este inclus un generator de vid; nu este prevăzut în versiunea standard)
> Întrerupător ON/OFF pentru alimentarea cu aer comprimat a generatorului de vid (numai dacă este inclus un generator de vid; nu este prevăzut în versiunea standard)
> Supapă de picior pentru clemele de vid (numai dacă este inclus un generator de vid; nu este furnizat în versiunea standard)