VENJAKOB Ven Spray Vario

Sub denumirea VEN SPRAY VARIO, Venjakob Maschinenbau GmbH & Co. KG prezintă cea mai recentă instalatie de vopsire prin pulverizare. Compania, situată în Rheda-Wiedenbrueck/Germania, a dezvoltat o tehnologie complet nouă, care poate fi combinată în mod variabil în funcție de cerințele clienților. Rezultatul este o nouă configurație revoluționară a instalației care vopsește perfect geometrii complexe ale canturilor în regim de funcționare continuă.

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Pentru prima dată în aceast domeniu, Venjakob a combinat un robot antropomorf cu o mașină de vopsire oscilantă. VEN SPRAY VARIO combină flexibilitatea unui robot de vopsire industrială cu randamentul ridicat al unei mașini de pulverizare cu mișcare oscilantă. Acoperirea precisă a canturilor cu ajutorul robotului și apoi vopsirea suprafețelor cu ajutorul mașinii oscilante cu viteză constantă “în linie”; fără opriri, fără stop and go, doar un flux de lucru continuu. Prin urmare, un randament mai mare (suprafață acoperită/minut) în comparație cu alte mașini disponibile pe piață.

Un alt avantaj al acestei tehnologii este, de asemenea, o mai bună imbinare a peliculei de vopsea la trecerea de la suprafață la canturi.

Piesele tridimensionale complexe pot fi vopsite în staționare. În acest caz, se recomandă utilizarea sistemului opțional de transport cu bandă de hârtie. Pentru o mai mare flexibilitate, instalația poate fi, de asemenea, operată numai în modul de vopsire pe suprafață.

În calitate de membru al alianței “Blue Competence “, o inițiativă a VDMA, Venjakob s-a concentrat pe eficiența energetică și a resurselor în timp ce dezvoltă noi tehnologii pentru instalații.

Un exemplu este – printre altele – un sistem de recuperare a vopselelor bine proiectat și eficient. În plus, tehnologia eficientă a ventilatoarelor reduce consumul de energie. Designul modular se răsplătește pentru client și pentru cerințele sale în permanentă schimbare. În funcție de necesități,

TE-AR MAI PUTEA INTERESA