VENJAKOB Ven Spray One – Robot de vopsire

Robotul VEN SPRAY ONE vă oferă posibilitatea să faceți un pas decisiv spre automatizare. Mașina automată de vopsire, compactă și cu tehnologie probată și fiabilă, oferă o alternativă interesantă care înlocuiește lăcuirea manuală sau vine în completarea acesteia. Acest model de bază, cu bine cunoscuta calitate Venjakob, nu doar livrează rezultate de înaltă calitate, datorită deservirii simple, ci permite și o instalare rapidă și fără complicații. Lăsați mașina VEN SPRAY ONE să vă convingă prin eficacitate și eficiență energetică, permițând lăcuirea automată și accelerând procesul de producție. Reorientați-vă acum spre rezultate excelente și reproductibile la finisajul suprafețelor

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Carcasa robotului de vopsire prin pulverizare este executată ca o construcție solida din elemente profilate. Zona de pulverizare este iluminată cu un tub LED. Instalația este prevăzută cu întrerupătoare limitatoare electrice la uși.

 

Componente principale:

ACȚIONARE A BRATELOR ONE. Dotată cu o acționare liniară de înaltă performanță, instalată fix în centrul cabinei de lăcuire, prin pulverizare. Viteza pistolului poate fi reglată de la 0,4 la 2,0 m/sec., fără trepte.

SISTEMUL DE EXHAUSTARE „TROCKEN 7000”. Capacitate exhaustare:7.000 m³/h

ACTIONARE PISTOALE Z10 incl. brațe de suport pistoale. Dotat cu o acționare liniara de înalta capacitate. Viteza pistolului e reglabilă fără trepte de la  0,4-2,0 m/sec.

COMANDĂ CU BARIERĂ DE LECTURA

TABLOU ELECTRIC cu toate elementele necesare de întrerupere și de siguranță

PLAFONUL DE FILTRARE SI PRESURIZARE

SISTEMUL PENTRU BANDĂ DE HÂRTIE

CIRCUITE DE ALIMENTARE CU LAC NW 6 (2x). Conductele de alimentare cu lac sunt necesare pentru alimentarea a patru pistoale de pulverizare. Acestea sunt realizate sub forma unei conducte inelare de spălare, pentru schimbarea rapidă a lacului, incluzând patru suporturi individuale pentru pistoale, supape magnetice, conducte de material și de aer.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA