F 5

Prelucrarea canturilor la cel mai înalt nivel

Calitate de top, cu un pas înainte

HEBROCK F 5 produce canturi care îndeplinesc și depășesc chiar și cele mai înalte cerințe ale clienților. Meșteșugul de calitate superioară necesită perfecțiune pe care modelul nostru all-in-one o oferă cu încredere. Zi după zi. Modelul F 5 este echipat cu toate componentele de care aveți nevoie pentru rezultate de calitate superioară, cum ar fi o freză de îmbinare, un ferăstrău de tăiat transversal, o unitate de frezare, un racletător de rază, o rotunjire a colțurilor, un racletător plat și o stație de curățare. Doriți să obțineți un finisaj final? Acest model de înaltă performanță face destule la simpla apăsare a unui buton.

Caracteristici principale

Caracteristici tehnice

Viteza de avans 10 m/min
Acoperire mai mare
Ușurință mai mare de utilizare
Stație de curățare opțională
Dispozitiv integrat de schimbare a adezivului
Design compact al cadrului

Beneficii

Recipientul de lipire interschimbabil poate fi încălzit în 3,5 minute
Schimbare de adeziv/culoare
Racletă plană, inclusiv cu cheie dublă
Control intuitiv
Stație de curățare integrată pentru lustruirea materialului de margine

Software/Control

Ecran tactil LED de 15″
Afișaj ușor de citit cu funcție 3D integrată
Sistem de control al rotirii și înclinării
Interfață USB
Contorizare și contorizare a timpului de funcționare
Rezistent la praf

Făcut pentru cele mai
exigente cerințe

Principalele caracteristici ale F 5

Mai multe funcții

Unitate de pulverizare a agentului de degajare

Prin aplicarea agentului de separare în partea superioară și inferioară a piesei de prelucrat, se previne ca reziduurile de adeziv în exces să se lipească de piesa de prelucrat Înainte de tăierea marginilor, sistemul de pulverizare aruncă un strat fin de agent de separare pe partea superioară și inferioară a marginilor piesei de prelucrat. Acest lucru împiedică orice exces de adeziv să se lipească de piesa de prelucrat. Această opțiune este recomandată dacă se lucrează în mod regulat cu adezivi PUR.

Lubrifiantul este pulverizat pe suprafața marginii prin intermediul unei duze fine suplimentare pentru a preveni deteriorarea marginilor sensibile sau îndepărtarea peliculei din cauza rolelor de detecție și a saboților de detecție.

Prin modernizarea frezei la reglarea în 3 puncte, se poate selecta prin intermediul afișajului rază, șanfrenare și frezare la nivel (lama combinată). Ca urmare, capacele de protecție rămân închise, ceea ce reduce la minimum timpul de configurare.

Impacturile plane sau urmele de frezare sunt netezite datorită tăierii uniforme cu ajutorul racletei cu rază. Setările sunt reglate în partea din față a mașinii. Marginea superioară și cea inferioară pot fi selectate independent.

Echipați-vă mașina cu racleta opțională cu raze multiple R2/R1 pentru un rezultat de finisare unic cu muchii clasice ABS și muchii subțiri moderne. Pur și simplu alegeți setarea prin intermediul ecranului tactil din partea frontală a mașinii – nu este nevoie de unelte.

Rotunjirea colțurilor vă pregătește în mod optim pentru orice provocare atunci când vine vorba de abordarea părții frontale a capetelor de viraj. Datorită programării inteligente prin intermediul ecranului tactil, pot fi setate laturile individuale și setările de prelucrare.

Fie că este vorba de marginea din față și/sau din spate, de setările de rază sau de șanfrenare sau de alegerea între o întreagă latură sau doar marginea verticală, aici nu există limite. Motorul opțional, interschimbabil, combinat cu configurația noastră preliminară cu schimbare rapidă, oferă o soluție rapidă atunci când aveți de-a face cu diferite grosimi de muchii.

Acest motor de curent alternativ vă pregătește în mod optim mașina pentru ABS și marginile subțiri.
Sculele pot fi schimbate fără efort, iar finisajul poate fi îmbunătățit. Nu este nevoie de retușuri manuale (este necesară o configurare preliminară cu schimbare rapidă).

Complet focalizat

LED Touchscreen

Puteți configura intuitiv aparatul prin intermediul ecranului tactil de 15" de pe partea frontală. și să vizualizați toate informațiile cheie dintr-o singură privire.
Cele 40 de canale vă permit să stocați, să modificați și să repetați setările individuale. Funcția 3D oferă o reprezentare vizuală a părții din față și din spate a piesei dvs. finale. Puteți înregistra în mod clar parametrii cheie, cum ar fi cantitatea de piese de prelucrat, metrul liniar și durata și îi puteți atribui comisioanelor dumneavoastră.

Notificările în text simplu vă informează cu privire la starea actuală a mașinii dumneavoastră, ceea ce simplifică procesul de întreținere.

ECO-Mode

Acest mod de economisire a energiei este un mod de așteptare automat care dezactivează toate sistemele. Dacă o piesă de prelucrat nu este introdusă în mașină pentru o perioadă mai lungă de timp (15 minute), mașina, inclusiv încălzirea sistemului cu vas de clei, se va opri automat. Mașina nu va mai consuma energie.

Racleta de suprafață

Racleta plană stocată dinamic asigură o calitate ridicată a producției chiar și pentru materiale dificile. Suprafața largă de contact scanează cu precizie și delicatețe materialul de pe margine pentru a asigura o calitate constantă și îndepărtează reziduurile de adeziv și marginile în exces.

Iluminarea interioară a mașinii pentru o configurare și întreținere clară a mașinii dumneavoastră.

Cele două discuri de lustruire eliberează panoul superior și inferior de excesul de spray-uri, de reziduurile de adeziv și luminează în caz de albire a marginilor de stres. 2 motoare de 0,18 kW, reglabile individual, pentru rezultate de curățare consecvente în cazul utilizării diferitelor tehnologii de prelucrare.

Unitatea de bază a mașinii, rezistentă la deformare, permite o muncă precisă pentru mulți ani de acum încolo.
Fie că este vorba de producția în masă a unor piese mici sau a unor panouri de jumătate de mărime, vă garantăm un finisaj consistent de fiecare dată când lucrați. Un sistem de extracție bine gândit, care necesită doar un punct de conectare central la sistemul de extracție, permite utilizarea în mare parte mobilă a mașinii de placat marginile HEBROCK chiar și în atelierele mici. Toate intrările și ieșirile se regăsesc pe mașină, astfel încât aceasta poate fi mutată la nevoie cu ajutorul căruciorului nostru opțional pentru lucrări care necesită mult spațiu.

Permite lucrul cu ascuțirea uneltelor și găurirea de găuri cu o unitate de frezare și o racletă pentru raze. Setările pot fi modificate cu ușurință prin intermediul afișajului de pe partea frontală a mașinii. Scanarea pieselor de prelucrat are loc sub panou.

SPECIFICAȚII

Caracteristicile de bază

> Reglarea manuală a grosimii marginilor și a pre-frezării
> Control SPS (inclusiv ecran tactil de 15″)
> Aplicarea de adeziv pe piesa de prelucrat pentru materiale de margine de până la 3 mm
> Placă de susținere pentru materialul de margine
> Afișaj vizual pentru secvența piesei de prelucrat cu ajutorul LED-urilor la intrarea în mașină
> Fierăstrău de pre-frezare (inclusiv sculă DIA) cu adâncime de până la 2 mm a frezei de îmbinare cu design de lamă interschimbabilă (WhisperCut)
> Recipient de adeziv schimbabil deasupra capului cu strat de teflon și dispozitiv de schimbare a adezivului
> Ferăstrău de tăiat pentru prelucrarea precisă a piesei de prelucrat cu margini frontale și posterioare
> Stație de frezare HF cu reglare pneumatică a frezei și sistem de lame combinate (radius/chamfer/flush)

> Unitate de rotunjire a colțurilor
> Racletă de profil cu rază
> Racletător de suprafețe cu trasare dublă
> Stație de curățare
> Lanț de transport cu plăci de lanț speciale fixate cu șuruburi
> Sistem de presiune deasupra capului cu role duble (montat pe rulmenți cu bile)
> Suport pentru piesa de lucru (se pliază în față)
> Fereastră de vizualizare în partea din spate a mașinii
> Viteză de avans de aprox. 10 m/min

> Reglarea în 3 puncte
> Roți
> Dispozitiv de schimbare rapidă pentru unitatea de rotunjire a colțurilor
> Motor suplimentar de rotunjire a colțurilor (cu unelte)* (este necesar un echipament special suplimentar)
> Racletă cu rază multiplă* (este necesar un echipament special suplimentar)
> Sisteme de pulverizare

> Nesting
> Pre-frezarea pieselor de lucru cu înălțimea de până la 50 mm
> Vas de încălzire rapidă cu schimbare suplimentară
> Cutie PUR
> Cilindru suplimentar

Grosimea maximă de pre-frezare
2 mm
Grosimea maximă a marginii
3 mm
Grosimea minimă/maximă a piesei de prelucrat
8 – 50 mm
Lungimea minimă a piesei de prelucrat
80 mm
Lățimea minimă a piesei de prelucrat
180 mm
Viteza de alimentare
approx. 10 m/min.
Gata de funcționare
approx. 3,5 min.
Consumul maxim de energie
Ø approx. 7,4 kW
Conexiune electrică
400 V – 3 Ph – 50 Hz
Dimensiunile utilajului (LxLxA)
approx. 4300 x 1450 x 1500 mm
Înălțimea mesei de lucru
850 mm
Soclu de extracție
Ø 1 x 140 mm
Greutate
approx. 920 kg