Unități mobile de extragere a prafului Profi-S & Duplo – SCHUKO

  • > Unitate de extracție a aerului murdar cu presiune pozitivă și costuri reduse
  • > Livrat gata de a fi conectat pentru o montare ușoară
  • > Montat pe roți pentru utilizare mobilă universală
  • > Carcasă acustică pentru un nivel de zgomot redus
  • > Eliminare ușoară prin descărcarea în sacul de deșeuri
  • > Numeroase accesorii disponibile

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Colectorii de praf mobili Profi-S și Duplo sunt sisteme versatile și dovedite pentru extragerea rapidă a așchiilor. Acestea asigură spații de lucru curate chiar și în locuri în care instalarea permanentă a sistemelor de extracție ar fi prea complicată sau imposibilă din cauza restricțiilor de spațiu. Un colector de praf Profi-S sau Duplo poate fi utilizat fie ca un „aspirator” mobil cu diverse accesorii, fie conectat permanent la o mașină (dimensiunea duzei de conectare de 140, 160 sau 180 mm).

Extracția este pornită manual prin apăsarea unui buton. Aceste unități funcționează cu presiune pozitivă (extracție cu aer murdar), ceea ce le face nepotrivite pentru extragerea prafului foarte exploziv, cum ar fi lemnul, aluminiul, azbestul sau praful din clasa de explozie a prafului ST1, ST2 sau ST3. Extracția de substanțe, gaze sau vapori care pun în pericol sănătatea, care penetrează plămânii nu poate fi efectuată cu recircularea aerului. În acest caz, trebuie să se sisteze evacuarea către exteriorul clădirii.

Pentru praful de lemn se recomandă utilizarea unui aspirator de praf mobil testat.
Amestecul de aer extras din așchii este curățat de sacul filtrant superior realizat dintr-o pânză specială antistatică (clasa de praf M). Pentru o eliminare fără praf, particulele separate cad într-un sac de colectare a așchiilor din plastic robust, ușor de înlocuit, aflat dedesubt.

Pentru aceste unități nu este prevăzut un mecanism de regenerare. Este suficientă curățarea manuală a acestui tip de unitate prin lovirea ușoară a pânzei de filtru (cu sistemul oprit!) la intervale de timp în funcție de intensitatea utilizării și de volumul de așchii.

Exemple de aplicații:

  • Extragerea directă a așchiilor pentru găurire, ștanțare și pilire, de exemplu, în prelucrarea metalelor.
  • De asemenea, este potrivit pentru frezarea profilurilor, tăierea cu ferăstrăul sau tăierea în unghi a materialelor plastice.
  • În transformarea hârtiei, acestea mențin mediul de lucru curat în timpul ștanțării și producției de etichete și prin extragerea benzilor de margine și a hârtiei reziduale.

 

Detalii Tehnice:

TE-AR MAI PUTEA INTERESA