SCHUCKO

Unitate mobilă de extragere a vaporilor de vopsea MiniMax

Extracție compactă și ieftină a vaporilor de vopsea

> Unitate de extracție mică și ieftină pentru operațiunile de pulverizare sau decapare la scară mică
> Echipat cu rotile pentru o utilizare flexibilă în orice locație
> Funcționare cu economie de energie
> Eficiență ridicată de separare datorită filtrării în două etape
> Construcție stabilă, autoportantă, pe un cadru de bază mobil solid și rezistent la răsturnare

DESCRIERE

Unitatea mobilă MiniMax de extracție a vaporilor de vopsea este o soluție extrem de compactă și cu costuri reduse pentru pulverizarea ocazională, decaparea sau stingerea. Vaporii de vopsea sunt captați în mod fiabil pe întreaga suprafață a filtrului. Eficiența ridicată de separare a unității de extracție este obținută cu filtrarea în două etape, inclusiv un covor filtrant pentru praf fin în conformitate cu ISO ePM10 50%.

Construcția robustă este autoportantă și stă stabilă pe un cadru de bază mobil solid. Fluxul de aer poate fi ghidat mai eficient cu ajutorul unor plăci deflectoare suplimentare. Conducta de evacuare care duce spre exteriorul clădirii poate fi așezată permanent la racordul unității sau poate rămâne pe unitate pentru un transport flexibil al gazelor de evacuare.

Ventilatorul de aer evacuat cu acționare cu economie de energie este echipat cu un rotor radial de înaltă calitate fabricat în cadrul companiei.

 

 

 

 

 

Motorul de acționare (antideflagrant) și suportul sunt poziționate în afara fluxului de aer de evacuare pentru a evita contaminarea excesivă.

MiniMax respectă cerințele legale, precum și cerințele asociațiilor comerciale și ale organismelor de reglementare. Cu ajutorul cablului de alimentare furnizat, cu o lungime de 7,0 m, unitatea poate fi conectată în siguranță la orice priză Euro standard CEE în afara zonelor periculoase.

Datorită acestei soluții, nu mai există motive legate de costuri sau spațiu pentru a renunța la un sistem de aspirare a vaporilor de vopsea. Această unitate întruchipează toate avantajele unui sistem staționar de extracție a ceții de vopsea fără a fi legat de un singur loc.

 

 

 

 

 

> Unitate de extracție a vaporilor de vopsea cu preț redus, dar cu toate funcțiile complete
> Vine pe rotile pentru o utilizare mobilă flexibilă
> Performanță de extracție eficientă și eficiență ridicată de separare
> Pentru lucrători sănătoși, locuri de muncă curate și un impact redus asupra mediului înconjurător
> Design care economisește spațiu, cu o construcție stabilă, autoportantă
> Șasiu solid, rezistent la răsturnare
> Funcționare cu economie de energie
> Nivel ridicat de siguranță asigurat prin respectarea cerințelor

MiniMax este livrat ca o unitate preasamblată, gata de conectare. Sunt incluse un cablu de alimentare cu o lungime de 7,0 m și o fișă de protecție a motorului (plasată în afara zonei ATEX).

După conectarea unei conducte de evacuare pentru aerisirea în exterior și asigurarea unui aport adecvat de aer proaspăt, puteți începe să utilizați această unitate mobilă de aspirare a vaporilor de vopsea!