[vc_row el_class=”container”][vc_column][vc_column_text]

Oferim consultanță și oferta completă pentru utilajele și echipamentele necesare finisajului elementelor din MDF sau lemn masiv, precum și metal, plastic, sticlă și piatră.

În oferta noastră veți descoperi utilaje de ultima generație destinate operațiilor de șlefuire în brut și șlefuire între straturi a elementelor din MDF sau din lemn masiv, atât plane cât și profilate. În plus veți putea realiza și șlefuirea automată a cânturilor.
Echipamentele de pulverizare vor putea fi utilizate în cele mai bune condiții datorită incintelor presurizate și cu temperatura controlată destinate vopsirii și uscării în cele mai bune condiții.
Echipamentele și instalațiile noastre constau în: mașină de șlefuit suprafețele, mașină de șlefuit cântul, banc de lucru, pompă și pistol pentru pulverizare, camera de vopsire, camera de uscare. Toate acestea vor asigura un process de finisaj corect și condiții optime de lucru pentru operatori. Deasemenea, sistemul nostru este în acord cu prevederile legale referitoare la protecția mediului.
Tehnicienii și specialiștii noștri în finisaj va vor consilia pentru implementarea procesului și atingerea nivelului de calitate dorit.
Pentru susținerea afacerii dumneavoastră va putem pune în legătură cu furnizori de lacuri sau cu posibili viitori parteneri.

Instalațiile și echipamentele sunt furnizate de producători de top din Europa și achiziția este externă.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”6684″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_btn title=”Pentru mai multe detalii contactați-ne” color=”black” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2F24wood.affarit.com%2Fcontact-24wood%2F|title:Contact|target:%20_blank|” el_class=”startup_button”][/vc_column][/vc_row]