Presa Vacuum Barth Lupus compacta, pentru piese mici

Presa cu Vacuum LUPUS Compacta

Presele cu vacuum LUPUS 1208 și 2312 de la BARTH sunt soluția optimă pentru utilizatorii profesioniști și meseriașii ambițioși care prelucrează piese mai mici.

 

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Echipament de baza al preselor cu vacuum LUPUS Versiunea de bază a presei cu membrană LUPUS este dotată cu o membrană din cauciuc foarte elastică.

Aveți de ales între două dimensiuni:

– Modelul LUPUS 1208 necesită o amprentă de 135 cm x 100 cm x 98 cm și are o dimensiune de prindere de 120 cm x 80 cm. Pentru o taxă suplimentară, putem livra, de asemenea, acest model cu o membrană din silicon, care este potrivită pentru temperaturi de până la 200 ° C. Modelul mai mare LUPUS 2312 necesită o suprafață de montaj de 245 cm x 140 cm x 98 cm și are o dimensiune de prindere de 230 cm x 120 cm.

Modelul LUPUS – așa cum numim acest model compact – este apreciat atât de tâmplăriile specializate, cât și de legătorii de cărți și strunjitori. Mese mici de vacuum sunt ideale pentru lipirea rapidă și de bună calitate a pieselor mici sau a pieselor individuale. Lipirea pătrată a lemnului pentru lucrări de strunjire, acoperirea pe două fețe a suprafeței pieselor individuale în producția de carcasă și lipirea formei sunt doar câteva dintre aplicațiile posibile cu prese de vacuum din seria LUPUS. Cu acest echipament în atelier sunteți flexibil și bine echipat pentru multe provocări din domeniul prelucrării lemnului.

 

 

Informații suplimentare

Producător

TE-AR MAI PUTEA INTERESA