Presa modulara cu Vacuum Columbus Pioneer

Primul sistem brevetat în lume de presare sub vacuum. Construcția ingenioasă face posibilă atașarea tuturor modulelor de extensie ulterior și independent, pentru a extinde varietatea de aplicații și spectrul de producție în mod flexibil și conform propriilor cerințe în cel mai scurt timp.

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Cu Pionier puteti avansa in timp, ofera tot ce va doriti atunci cand prelucrati lemn sau materiale asemanatoare lemnului in piese neobisnuite. Daca doriti sa va extindeti oferta pentru a include aplicatii din domeniul prelucrarii materialelor plastice, PIONEER Modular va fi extins. Toate modulele pot fi adaptate independent.

Acest model are o suprafata utila gigantica, chiar si in cea mai mica versiune a celor 3 dimensiuni disponibile. Constructia robusta este rezistenta si asigura precizie absoluta.

Sistem unic de schimbare rapida a membranei, in mai putin de 10 minute, ceea ce optimizeaza procesele de productie, scurteaza timpii si evita timpii de oprire mai lungi.

Cadrul stabil garantează o fixare a membranei etanșă la vacuum și asigură cele mai bune rezultate la presare și fiabilitatea producției. Sistemul este compatibil cu orice membrană din cauciuc natural sau silicon Columbus.

Pompa de vacuum standard de 40m³ de inalta performanta. Pompele rotative cu palete rotative, aproape fără întreținere, cu funcționare uscată, cu oprire automată sunt 100% fără ulei, ceea ce asigură facilități de producție curate și sigure pentru oameni, materiale și mediu. Un alt avantaj: cu utilizarea acestei pompe puternice, nu este necesar un rezervor de vacuum, ceea ce face sistemul mai subțire, mai eficient și mai rezistent.

Cu PIONEER, utilizatorii nu sunt legați doar de dimensiunea masei de vacuum când vine vorba de dimensiunea pieselor de prelucrat. Dacă o piesă de prelucrat depășește zona gigantică utilizabilă a presei, o pungă de vacuum externă vă poate ajuta. Acesta este conectat direct la presa (BASIC) și asigură fezabilitatea fiecărui proiect. Pungile de vacuum Columbus sunt disponibile în toate dimensiunile.

In functie de configurare puteti efectua urmatoarele aplicatii: strat, forma, lipire plana, furnir, acoperire, deformarea materialelor plastice,

Informații suplimentare

Producător

TE-AR MAI PUTEA INTERESA