Presa cu Vacuum Columbus MOVE

Presa de vacuum mobila Columbus economiseste spatiu, ideala pentru cei care vor sa beneficieze de avantajele unei prese cu vacuum, pentru prelucrarea lemnului, complete, in acelasi timp deosebit de flexibila.

 

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Cu acest model, piesele scurte pot fi produse in cel mai scurt timp.

Sursa de alimentare de 230V, role si latime pliabila, usor de depozitat.

Varietate multipla de aplicatii, avantajul extinderii productiei: piese laminate indoite, lipire in forma, lipire plana a lemnului sau a materialelor asemanatoare, placare, formarea materialelor si plasticelor cu forma solida, laminare folie, infasurare folie, termoformare.

Sistem rapid si simplu de inlocuire a membranelor. Sistemul este compatibil cu orice membrana din cauciuc natural sau silicon Columbus.

Datorita rotilor pivotante MOVE poate fi deplasat usor atunci cand este cazul, poate fi manipulat chiar de o singura persoana, ceea ce eficientizeaza activitatea si asigura confort uman.

Cu MOVE, utilizatorii nu sunt limitati la dimensiunea presei in ceea ce priveste dimensiunea pieselor de prelucrat, daca o piesa depaseste zona gigantica utilizabila, o punga de vacuum externa va poate ajuta. Aceasta este conectata direct la presa cu vacuum si asigura fezabilitatea pentru fiecare proiect. Pungile de vacuum sunt disponibile in toate dimensiunile dorite.

 

Informații suplimentare

Producător

TE-AR MAI PUTEA INTERESA