Masină de profilat SCHROEDER

DUO 6 F: 4 axe de ferăstrău și 2 axe de tăiere,
DUO 8 F: 4 axe de ferăstrău și 4 axe de tăiere,
DUO 10 F: 6 axe de ferăstrău și 4 axe de tăiere,
DUO 12 F: 6 axe de ferăstrău și 6 axe de tăiere.
sau 8 axe de ferăstrău și 4 axe de tăiere

Toate axele de tăiere ca unități universale de 2 x 90° (opțional)
Motoare de ax: 4,5 și 6 kW, opțional până la 7,5 kW,
Motor de avans: 5,5 kW (opțional 7,5 kW) pentru viteza de avans 15 – 100 (120) m / min.
Lungimea lemnului (250) 350 – 1200 (2500) mm
Lățimea lemnului (60) 65 – 250 (310) mm
Grosimea lemnului 6 – 25 (30) mm

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Profilarea este etapa finală a întregului proces de producție și determină proprietățile produsului. Prin urmare, toate mașinile trebuie să fie extrem de precise și fiabile.

Prelucrarea longitudinală a blocurilor în formă de limbă și canelură se face pe un profilator special conceput DUO 6 F (până la DUO 12 F) cu 2 lanțuri de alimentare inferioară grele (cu plăci/plăcuțe de lanț) cu ghidaj de precizie integrat pentru a asigura cea mai mare precizie posibilă. La fel ca la toate sistemele DET, un singur sistem de lanț de alimentare este echipat cu reglare motorizată a lățimii cu control PLC.

Acest lucru permite lățimi de lemn de la 57 – 250 mm și o susținere perfectă aproape de profil. Pentru a obține un produs fără cioburi de margine sau rupturi, blocurile de parchet sunt pretăiate de până la 4 arbori de ferăstrău pe fiecare parte, în fața celor doi arbori de tăiere laterală.

Chiar și lemnul cu fibre încrucișate al stratului de bază este prelucrat cu precizie, fără așchiere, fiind posibilă o mare varietate de modele de profiluri. Pentru profiluri speciale, de exemplu “clic” etc., sunt disponibile opțional până la 6 axe suplimentare de tăiere cu ferăstrău sau cu freză de profil (chiar și 2 x 90° universale sau săritoare). Datorită transportului blocurilor de parchet pe plăcile lanțului de alimentare acoperite, așchiile și spărturile nu pot deteriora deloc suprafața lăcuită.

Pentru produsele nefinisate (de exemplu, materiale preșlefuite sau cu strat de bază) este posibilă o versiune specială a rabotezei noastre pentru parchet (tip Pake 70 FS). Cu 4 axe de ferăstrău și 2 freze, aceasta oferă același nivel de precizie la o investiție semnificativ mai mică.

Prelucrarea capetelor transversale se face în tenonierul cu două capete de tip PAKUE F. Blocurile sau benzile sunt plasate pe lanțuri de alimentare ghidate cu plăci de lanț acoperite cu cauciuc, ceea ce asigură o ghidare perfectă fără riscul de a deteriora suprafața prefinisată.

În funcție de cerințele produsului și/sau ale profilului (de exemplu, profiluri “clic” sau “snap”), sunt disponibile până la 10 axuri (5 pe fiecare parte). Mașinile cu 8 sau 10 axe sunt echipate cu un cadru extins. În timpul prelucrării profilului, blocurile sunt susținute de bare de oțel cu pernă de aer pentru a asigura o precizie optimă pentru profil.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA