Mașină de frezat și cepuit TEMAC – SOUKUP

Modelul TEMAC încorporează un design industrial pur-sânge bazat pe centrul de prelucrare WIZARD de succes. Are o lungime generoasă a axului de 620 mm cu un rulment de susținere superior și este proiectat pentru înlocuirea ușoară a sculei. Se poate realiza prelucrarea cu mai multe fațete a lemnului în timpul unei singure treceri prin mașină. Acestea sunt principalele caracteristici ale mașinii.

Mașina de cepuit TECAC CNC a fost proiectată pentru prelucrarea oricărei construcții cu cadru din lemn, dar în special ferestre și uși

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Baza mașinii de cepuit este construită din oțel structurat cu nervuri grele pentru a obține o mașină compactă solidă, care este rigidă și foarte rezistentă la sarcini grele. Unitatea de cepuire se deplasează pe rulmenți liniari de precizie antrenați de un șurub cu bile de precizie. Circularul de tăiat și linearul au reglare electronică.

Căruciorul se deplasează pe rulmenți liniari cu viteză variabilă controlată de un invertor. Inclinare până la 60° cu control programabil. Toate unitățile sunt conectate la un sistem central de lubrifiere.

TEMAC este controlat de un PC industrial BECKOHOFF cu un ecran tactil de 12” care rulează un sistem de operare Windows Embedded. Unitatea de control este montată pe un panou pivotant pentru a oferi operatorului ușurință în utilizare.

Descarca manualul AICI

TE-AR MAI PUTEA INTERESA