SCHUCKO

Masă de șlefuit SAT

Masă de aspirație pentru șlefuire fără praf

> Cu funcție integrată de extracție și filtrare
> Incl. extragere perimetrală special pentru șlefuirea marginilor
> Pentru instalare autonomă în camera de lucru
> Funcție fără curent de aer și cu zgomot redus
> Suprafață de lucru din pâslă prietenoasă cu piesele de prelucrat
> Peretele din spate poate fi rabatat pentru piesele de lucru mari
> Nivel ridicat de protecție a sănătății și de siguranță a echipamentului

DESCRIERE

Masa de șlefuit SAT este o stație de lucru bine concepută pentru toate sarcinile de șlefuire. Peretele din spate poate fi rabatat pentru a acomoda piesele de lucru voluminoase. Clemele de vid suplimentare fixează toate piesele de lucru pentru o prelucrare sigură și ușoară. La cerere, masa de extracție SAT poate fi furnizată și ca sistem mobil pe roți.

Cu funcția de aspirare integrată, așchiile și praful sunt colectate uniform pe întreaga suprafață a mesei prin orificiile de aspirare a prafului. Aerul filtrat este transportat înapoi în atelier conform principiului de recirculare, fără a crea curenți de aer. Suprafața de lucru căptușită cu pâslă este extrem de rezistentă și poate suporta chiar și sarcini punctuale (75 kg pe 400 cm²). În versiunea standard, seria SAT este echipată cu un sistem manual de curățare a pungilor de filtrare – ideal pentru șlefuirea fină a lemnului.

 

 

 

 

Pentru prelucrarea materialelor de umplutură sau a acoperirilor pigmentate, recomandăm utilizarea seriei SATp cu regenerare pneumatică a filtrului.

Materialul extras din așchii și praf este colectat în două tăvi de colectare a prafului. În urma slăbirii șuruburilor cu stea, tăvile pot fi extrase, îndepărtate și aspirate cu un dispozitiv de aspirare dedicat sau cu un aspirator industrial (recomandat).

O masă de aspirare a prafului de șlefuire SAT contribuie în mare măsură la reducerea generală a prafului (valoarea limită de prag) la locul de muncă și, astfel, la protejarea sănătății angajaților.

 

 

 

 

 

> Nivel scăzut de praf pentru un loc de muncă sigur
> Extracție integrată pentru instalare autonomă în camera de lucru
> Echipat cu sistem de poziționare pentru utilizarea flexibilă a SAT în atelierul de lucru
> Poate fi operat și din poziția așezat
> Proiectat pentru prelucrarea pieselor mici și voluminoase

> Suprafață de lucru prietenoasă cu piesele de lucru, prevăzută cu o căptușeală din pâslă rezistentă, care nu se răsucește și care poate rezista la sarcini punctuale
> Accesorii pentru fixarea sigură a pieselor de lucru disponibile
> Aspirație a prafului cu zgomot redus (aprox. 70 dB(A)) pe întreaga suprafață a mesei și aspirație suplimentară în perimetru
> Proiectare antiexplozivă a părților electrice din interiorul mesei de extracție (de exemplu, motor și cablu)

Masa de extracție SAT vine preasamblată ca o singură unitate de ambalare. După ce ați atașat peretele din spate, conectorul de rețea și alimentarea cu aer (aer comprimat condiționat, 6 bari), sunteți gata să utilizați masa de șlefuit.

Conexiunea electrică se realizează printr-o fișă CEE 16 cu un întrerupător de protecție a motorului încorporat și un întrerupător ON/OFF cu invertor de fază și indicator luminos (nu este rezistent la explozie). Cablul furnizat are o lungime de 7,0 m.