FUTURA SUPER PROGRAM Mașină de profilat și rindeluit pe 4 fețe

SUPER PROGRAM este o mașină de profilat și rindeluit cu patru fețe, care este deosebit de potrivită pentru prelucrarea lemnului industrial și este, de asemenea, foarte utilă pentru tâmplărie la scară largă

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

SUPER PROGRAM este o mașină de profilat și rindeluit cu patru fețe, care este deosebit de potrivită pentru prelucrarea lemnului industrial și este, de asemenea, foarte utilă pentru tâmplărie la scară largă, care trebuie să fie capabilă să suporte sarcini mari de lucru care implică cantități mari de lemn, asigurând rapiditate, fiabilitate și siguranță.

Aparatul se caracterizează prin eficienta in prelucrarea grinzilor, parchetului mare, sicrielor, ramelor mari si produselor prismatice si semifabricate pentru aplicare in construcții.

În timpul prelucrării lemnului, SUPER PROGRAM (în toate variantele sale) se pretează, pe lângă operațiunile de îndreptare/rindeluire și profilare a lemnului, pentru profilarea pieselor mari, datorită unei lățimi de lucru de 350 mm.

Mașina este echipată cu panou tactil PLC pentru verificarea celor mai utilizate axe, permițând viteză sporită atât în calibrarea setărilor, cât și trecerea de la un proces de producție la altul.

Mașina de rindeluit cu patru fețe SUPER PROGRAM a fost dezvoltată pentru a prelucra lemne mari, pentru o calitate a produsului nemaivăzută până acum datorită soluțiilor tehnologice create pentru a vă simplifica munca zilnică.

Structura este solidă, cu componente de nivel înalt, control tactil, structură rigidă și ghidaje liniare care exprimă excelența inginerească din interiorul mașinii.

Futura Woodmac, are mereu grijă de calitate, dezvoltă tehnologii (cum ar fi sistemul de acționare) care funcționează pentru a asigura finisarea maxima a produsului final.

Tehnologia este în slujba utilizatorului, atât industria lemnului, cât și tâmplăria de mare anvergură, cu un răspuns la fiecare nevoie pentru a asigura performanțe ridicate cu precizie maximă

TE-AR MAI PUTEA INTERESA