Filtre ALWO cu cartuse orizontale VCF

Filtrele ALWO cu cartușe model VCF sunt construite cu elemente de filtrare tip cartuș montate vertical, închise ermetic într-o carcasă metalică, proiectată și executată pentru presiune negativă.

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Descriere funcțională:

Aerul încărcat cu particule intră în cuva inferioară a filtrului unde are loc o decantare datorită pierderii de viteză. Particulele cu masa redusă vor fi antrenate către elementele filtrante unde are loc depunerea pe suprafața acestora. Depunerea de pulberi progresivă trebuie îndepărtată periodic pentru a asigura funcționalitatea elementului filtrant. Îndepărtarea acestui strat de pulberi se face cu jet de aer comprimat (sistem pulse jet). Comanda jeturilor de aer se face automat de către un programator electronic care comandă electrovalvele cu membrană.

Presiune aerului comprimat trebuie să fie cuprinsă între 3-5 bar. Acest tip de regenerare a filtrului este extrem de eficient și fiabil, menținând pe toată perioada de viață a filtrelor valori de pierdere de presiune constante. Cartușele standard cu care sunt echipate filtrele sunt din poliester 270 g/mp, certificate BIA şi testate GSU.

Date tehnice

TE-AR MAI PUTEA INTERESA