ALWO – Filtre compacte colectare in bidoane metalice EFM

ALWO – Filtrele compacte ECO FITER – EFM sunt executate din otel zincat ambutisat rezistent la coroziune. Echipament compact, structura modulara asamblata prin șuruburi ușor de relocat.

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Avantajele principale ale acestui tip de echipament sunt dimensiunile restrânse, nivel de zgomot redus, ceea ce oferă posibilitatea amplasării în interiorul spațiului de lucru, exploatare ușoară (colectare pulberi în saci din PVC, comanda ventilator cu convertizor de frecventa, sistem de regenerare material filtrant cu motovibratoare ).

Aceste filtre funcționează în depresiune, având emisii 0 în atmosfera. Regenerarea sacilor se face mecanic, cu motovibratoare, asigurând astfel un eficienta în regenerarea materialului filtrant.

Pulberile reținute se colectează la partea inferioara a filtrului, în buncăre metalice ușor de manipulat, în care se pot introduce saci din plastic, colectori.

Incinta sacilor este dotata cu ușa de inspecție și mentenanța.

Tablou electric incorporat și ventilator controlat cu convertizor de frecventa.

Program de scuturare cu temporizare în momentul opririi instalației.

Ventilator centrifugal incorporat antifonat cu burete insonorizant – nivel de zgomot 70 dB (măsurat la 1 m de echipament, conform standard).

Tablou electric dotat cu lămpi de avertizare în caz de avarie, protecție faze și protecție termica, contor ore de funcționare și buton de oprire în caz de urgență.

Date tehnice

TE-AR MAI PUTEA INTERESA