Filtre ALWO Pulse-Jet cu descărcare automată

Filtrele ALWO Pulse-Jet sunt echipamente externe pentru retinerea pulberilor, fiind utilizate pe o gama larga de aplicatii, cu diferite tipuri de materiale filtrante. Sunt ideale pentru un numar mare de utilaje generatoare de cantitati ridicate pulberi cu diferite caracteristici si tipuri.

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Filtrele ALWO Pulse-Jet sunt echipamente externe pentru retinerea pulberilor, fiind utilizate pe o gama larga de aplicații, cu diferite tipuri de materiale filtrante. Sunt ideale pentru un număr mare de utilaje generatoare de cantități ridicate pulberi cu diferite caracteristici și tipuri.

Gratie numărului mare de mâneci filtrante, echipamentele pot prelua debite foarte mari de aer viciat (pana la sute de mii mc/h) și sunt cele mai indicate pentru funcționare continua 24/7. Sistemul de colectare și extracție ale pulberilor poate varia în funcție de aplicație sau cerința utilizatorului.

Filtrele ALWO Pulse-Jet, sunt cele mai fiabile echipamente pentru retinerea pulberilor, și constituie multiple avantaje in exploatare:

-Mod de lucru in depresiune – emisii 0 in atmosfera, traversarea aerului prin mânecile filtrante se face de la exterior către interior, echipamentul putând fi dotat cu sistem de regenerare Pulse-Jet;

-Sistem de regenerare ale mânecilor filtrante cu aer comprimat, compus din electrovalve și timer programabil sau presostat diferențial (Pulse-Jet System) – cel mai eficient mod de regenerare, efectuându-se în timpul funcționării echipamentului, și favorizează prelungirea duratei de viata a materialului filtrant;

-Construcție robusta din otel zincat (opțional INOX);

Filtrele ALWO Pulse-Jet, pot fi dotate cu senzori de sigurantă și sisteme antiexplozie conform normativei ATEX:

-Motoare și reductoare ATEX;

-Panouri ATEX cu senzori incinta saci;

-Sistem de detectare și stingere incendiu (drencher);

-Uși de inspecție dotate cu senzori.

-Senzori de rotație și protecție termica pentru motoare electrice, etc.

Colectarea pulberilor se poate face în buncăre metalice aflate la partea inferioara a cuvei filtrului, sau cu sistem de extracție automat în interiorul cuvei filtrului fiind compus din snec și valva de dozaj.

Sistemul automat de extracție asigura o cantitate constanta de descărcare a pulberilor reținute și o presiune constanta în interiorul filtrului, descărcarea având loc în timpul funcționării.

Date tehnice

TE-AR MAI PUTEA INTERESA