Filtre ALWO cu descărcare automată SFM

Filtrele ALWO cu scuturare mecanica tip SFM sunt echipamente externe pentru retinerea pulberilor, fiind utilizate pe o gama larga de aplicații, cu diferite tipuri de materiale filtrante. Sunt ideale pentru un număr mare de utilaje generatoare de cantități ridicate pulberi cu diferite caracteristici și tipuri.

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Filtrele ALWO cu scuturare mecanica tip SFM sunt echipamente externe pentru retinerea pulberilor, fiind utilizate pe o gama larga de aplicații, cu diferite tipuri de materiale filtrante. Sunt ideale pentru un număr mare de utilaje generatoare de cantități ridicate pulberi cu diferite caracteristici si tipuri.

Similare cu filtrele Alwo Pulse-Jet, se pretează pentru aceleași tipuri de aplicații și pot funcționa în presiune cat și în depresiune. Sunt destinate utilizatorilor ce permit pauze in exploatarea echipamentului. Sistemul de colectare și extracție ale pulberilor poate varia în funcție de aplicație sau cerința utilizatorului.

Stațiile de filtrare ALWO tip SFM cu scuturare mecanica constituie multiple avantaje in exploatare:

  • Mod de lucru în depresiune – emisii 0 în atmosfera, traversarea aerului prin mânecile filtrante se face de la exterior către interior;
  • Sistem de regenerare ale mânecilor filtrante cu motovibrator;
  • Construcție robusta din otel zincat (opțional INOX);
  • FABRICAT ÎN ROMÂNIA.

Filtrele ALWO cu scuturare mecanica, pot fi dotate cu senzori de siguranță și siteme antiexplozie conform normativei ATEX:

  • Motoare și reductoare ATEX;
  • Panouri ATEX cu senzori incinta saci;
  • Sistem de detectare și stingere incendiu (drencher);
  • Uși de inspecție dotate cu senzori.
  • Senzori de rotație și protecție termica pentru motoare electrice, etc.

Colectarea pulberilor se face în cuva filtrului, dotata cu sistem de extracție automat, în interiorul cuvei filtrului fiind amplasate snecul și valva de dozare.

Sistemul automat de extracție asigura o cantitate constanta de descărcare a pulberilor reținute și o presiune constanta în interiorul filtrului, descărcarea având loc în timpul funcționării.

Date tehnice

TE-AR MAI PUTEA INTERESA