Ferăstraie de masă culisante Altendorf

F 45

Esența tehnologiei și a designului.

Știm cât de importante sunt mașinile fiabile pentru activitatea dvs. zilnică. Acesta este motivul pentru care modelul nostru F 45 reprezintă esența fiabilității și stabilește standarde atât tehnice, cât și optice. Și face acest lucru pentru a vă asigura succesul.

Capodopera noastră pentru succesul tău

Caracteristicile F 45 dintr-o privire

ElmoDrive

F 45 ElmoDrive încorporează cea mai avansată și cuprinzătoare tehnologie de control disponibilă pentru ferăstraiele cu masă mobilă. Conceptul de operare utilizează un ecran tactil uriaș de 12″ care vă permite să selectați axele și funcțiile software-ului

Putere nominală a motorului 5,5 kW (7,5 CP)

Motoarele sunt fabricate special conform specificațiilor Altendorf și au fost optimizate pentru utilizarea în ferăstraiele cu masă mobilă. Acestea oferă un cuplu cu până la 20 % mai mare decât motoarele electrice convenționale, fără a crește consumul de energie.

Ghidaj de tăiere CNC

Gardul de tăiere CNC are o viteză de deplasare de 250 mm/s și o precizie de ±1/10 mm. Sistemul de înaltă precizie cu cinci puncte de recirculare a bilelor din cinci puncte necesită puțină întreținere și, împreună cu motorul, este bine protejat prin integrarea acestuia în profilul de aluminiu.

Ghidaj de tăiere transversală CNC

Acest ferăstrău patentat Altendorf, cu compensare integrală a lungimii, facilitează efectuarea cu precizie a tăierilor oblice și a tăierilor în colțar într-o singură funcție. Unghiul setat poate fi reglat continuu pe o gamă de 49° cu ajutorul unei scări gradate.

Așteptați-vă la ce e mai bun

Acesta este motivul pentru care companiile de succes se bazează pe F 45.

Configurabil individual

Proiectați-vă mașinile ținând cont de nevoile dumneavoastră exacte.

Mașini rezistente, care necesită
puțină întreținere

Vă garantăm că operațiunea dvs. de producție se va desfășura fără probleme și că estimarea costurilor dvs. va fi corectă.

Stabilitate garantată a valorii

Un Altendorf este întotdeauna o investiție în viitor.

Altendorf F 45

F 45 este o mașină cu adevărat multifuncțională. Datorită gamei sale largi de opțiuni de configurare, F 45 poate face față aproape oricărei sarcini pe care o aveți. De asemenea, taie aproape orice material în mod curat și precis. Trimiteți-ne o mostră din materialul dumneavoastră. Îl vom testa și vom stabili dacă F 45 este alegerea potrivită pentru lucrarea dumneavoastră.

 • > Lungime maximă de tăiere 5.000 mm
 • > Înălțime maximă de tăiere 204 mm
 • > Lățimea maximă de tăiere 1.600 mm

F 45 - la fel de multifațetat ca și proiectele dumneavoastră

ALUMINIU

Tăierea și tăierea aluminiului necesită o precizie extremă. Ferăstraiele cu masă mobilă Altendorf și-au dovedit eficiența de ani de zile în industria de prelucrare a aluminiului. Ca instrument perfect pentru tăierea și tăierea aluminiului, F 45 își face treaba cu o precizie extraordinară și poate fi utilizat individual. Cu ajutorul acestui utilaj, puteți tăia curat aluminiul cu contururi ascuțite și cu o precizie de o zecime de milimetru.

LEMN

Varietatea de granulații conferă un aspect foarte special mobilierului din lemn masiv. Mobilierul este robust și stabil. Oferă, de asemenea, un grad de înaltă calitate pe care îl puteți simți. Tăierea, ruperea și rafinarea lemnului și a scândurilor creează o provocare diferită. Descoperiți opțiunile noastre de caracteristici special concepute pentru prelucrarea lemnului masiv, caracteristici care transformă această muncă într-o joacă de copii.

PLASTIC

F 45 taie toate materialele plastice disponibile în comerț în orice formă dorită. Mașina poate manipula cu ușurință chiar și materiale compozite complexe, cum ar fi plăcile compozite din carbon – și le poate tăia cu o precizie de o zecime de milimetru! Aflați acum mai multe despre prelucrarea materialelor plastice cu Altendorf.

PANOURI

Prelucrarea panourilor este o activitate care creează noi provocări pentru tâmplari și dulgheri zi de zi. Panourile de dimensiuni medii disponibile în comerț sunt de obicei prea mari și, în cel mai rău caz, necesită două persoane pentru a le manipula. La aceasta se adaugă panourile de rebut care ar putea fi eventual folosite pentru un lucru sau altul la un moment dat în viitor. În scurt timp, s-a format o grămadă de resturi de lemn și nimeni nu găsește în ea ceea ce îi trebuie. Caracteristicile oferite de F 45 vă vor ușura și mai mult munca de prelucrare a panourilor.

Specificații

 • > Reglare motorizată a înălțimii/coborârii și înclinării (0 – 46°) pentru lama de ferăstrău principală cu corecție automată a înălțimii de tăiere atunci când lama de ferăstrău este înclinată
 • > Ghidaj de tăiere, reglaj manual cu ajutorul scării gradate, include reglaj fin, lățime de tăiere 1.000 mm
 • > Unitate de control a nivelului ochilor, pivotantă
 • > Ghidaj de tăiere transversală cu unghi fix de 90°, reglare manuală cu ajutorul scării gradate până la 3.200 mm
 • > Sistem de prindere a sculei AKE pentru pânza de ferăstrău principală
 • > Putere nominală a motorului de 5,5 kW (7,5 CP), trei viteze (3.000/4.000/5.000 rpm), reglare manuală
 • > Masă glisantă, lungimea mesei 3.000 mm
 • > Proiecția maximă a pânzei de ferăstrău 154 mm, diametrul maxim al pânzei de ferăstrău 450 mm
 • > Înălțime de lucru 91 cm

A – reglare manuală: Lățimea de tăiere + 280 mm

Reglare motorizată: Lățimea de tăiere + 360 mm

B – Lungimea mesei + 360 mm

C – Lungimea mesei + 290 mm

D – Lungimea mesei glisante: 1890 – max. 3.420 mm

D – Ghidaj pentru tăierea transversală în colț și glisiere transversale pentru paralelogram: 1960 – max. 3.690 mm

D – Ghidaj CNC de tăiere transversală UNO / DUO: 2200 – max. 3.670 mm

D – Greutatea mașinii începând de la 1.170 kg, în funcție de configurație

D – Înălțime de lucru 910 mm, 880 mm sau 850 mm

SECURITATE PENTRU GARDURILE DE PROTECȚIE – CEL MAI ÎNALT NIVEL DE PRECIZIE ȘI SIGURANȚĂ

Sistemul nostru de siguranță pentru gardurile de rip cu motor vă permite să lucrați cu și mai multă precizie și siguranță. Sistemul inteligent de senzori este capabil să recunoască piesele de lucru începând cu o lățime de doar 115 mm. Acesta determină momentul exact în care piesa de prelucrat a fost tăiată complet și deplasează gardul de rip cu 4 mm pentru a expune piesa de prelucrat. Semne de tăiere și efect de recul adio!

HAND GUARD – PRIMUL SISTEM DE SIGURANȚĂ OPTIC

HAND GUARD vă va avertiza cu privire la pericolele potențiale prin intermediul unui semnal optic intermitent. Ca urmare, nu interferează cu stilul dvs. de lucru și nu vă constrânge în timp ce lucrați. În cazul în care, cu toate acestea, apare o situație potențial periculoasă, sistemul de siguranță va reacționa în câteva secunde: Întreaga unitate de ferăstrău încetinește rapid, iar lama de ferăstrău se oprește brusc. După ce sistemul a fost activat, mașina poate reveni imediat la lucru. Nu se produce nicio deteriorare a mașinii sau a pânzei de ferăstrău – productivitatea operațiunilor rămâne intactă: