Despre noi

S.C. 24 WOOD S.R.L este o companie Germano-Română, înființată în anul 2007, cu o echipă tânără și dinamică, stabilindu-și ca obiectiv, pe lângă succesul economic, acela de a aduce un plus domeniului serviciilor.

Unul dintre obiectivele Companiei este acela de a livra produsele noastre, 24 de ore pe zi, oriunde în România și de a asigura service-ul utilajelor vândute de echipa noastră de vânzări.
Fondatorul 24 WOOD, se ocupă de vânzarea utilajelor, sculelor și echipamentelor pentru Industria Lemnului pe piață din Romania de foarte mulți ani, astfel a luat ființă această Companie, la cererea clientilor, ca punte de legatură între România și restul Europei, mai nou și Africa.

Întrucât clienții noștrii sunt pe primul loc, încercăm să pătrundem cât mai profund în această piață, să ne formăm o imagine clară asupra necesităților clienților, astfel ne lărgim orizonturile cucerind noi piețe în acest domeniu. Astfel munca noastră devine o plăcere zilnică, iar relația dintre noi și client devine o relație de prietenie pe termen lung. Sperăm ca și dumneavoastră să deveniți prietenul nostru.

Cauta în site