CML – Flow Coating Model SPRING-T

Flow coating SPRING-T., cu conceptul său inovator, nu numai că protejează fiecare suprafață a lemnului, dar acordă o atenție deosebită impactului său asupra mediului pe tot parcursul procesului de producție, plasându-l pe piață cu o valoare echilibrată în ceea ce privește raportul cost-beneficiu.

SPRING-T. revoluționează complet conceptul de flow-coating, garantând economii de timp și de produs, tehnologie înaltă și automatizare.

Consulanță

Consultanță specializată la proiectare precum și la achiziția celei mai potrivite soluții

Livrare

Asigurăm livrarea echipamentelor prin intermediul partenerilor noștri

Instalare

Montaj și punere în funcțiune utilajele a echipamentelor achizitionate de la noi

Service

Asigurăm service pentru toate utilajele comercializate

Descriere

Intr-o perioadă în care, în peisajul industrial atenția se concentrează pe echilibrul cost-beneficiu și pe reducerea poluării din procesele industriale, noul model de flow coating al New Finishing, modelul SPRING-T.,  satisface pe deplin aceste două cerinte.

SPRING-T. garantează simplitate în manipulare și rapiditate în curățare. Aplicarea, schimbarea culorii și ciclul de spălare sunt controlate de un PLC care garantează automatizare și viteză.

Cea mai mare valoare adăugată a acestei mașini constă în sistemul automat de brațe oscilante utilizat pentru aplicarea produsului. Gata cu numeroasele duze fixe care necesită o întreținere continua din cauza înfundării rapide, ajustarea specifică din cauza dificultății de a ajunge la fiecare porțiune a suprafeței care trebuie tratată și cantitățile mari de impregnant consumate.

Solutia dezvoltată de CML New Finishing a fost de a dota instalația cu brațe motorizate, fiecare dintre acestea fiind dotat cu o pereche de duze.

SPRING T necesită o singură cutie de vopsea de 25 de litri în loc de 60 de litri și 4 duze loc de cateva zeci.

Economiile de timp și de produse, tehnologia înaltă și automatizarea, precum și o experiență aprofundată în tratarea și finisarea produselor din lemn sunt ingredientele care au stat la baza dezvoltării acestei instalații inovatoare de flow coating.

Aceasta este rețeta pentru a preveni “putrezirea lemnului” și pentru a asigura o viață lungă unui material care nu-și pierde niciodată farmecul și eleganța în timp.

Sistemul de impregnare este compus din:

  • Flow coating Model SPRING-T
  • Tava din polipropilena
  • Sistem de deplasare pe roti cu sina

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA